26 Eylül 2008 Cuma

Skip Beat! Animesi Doğrulandı


Pony Canyon, geçtiğimiz cuma günü, Yoshiki Nakamura'nın ünlü shoujo mangası Skip Beat'ın Anime adaptasyonunu resmen doğruladı!
Anime'nin yönetmenliğini Kiyoko Sayama (Hal Film Maker.) üstlenirken, Mayori Sekijima ise senaryo ile ilgilenecek. Seri'nin Ekimde başlayacağı duyuruldu.

Konusu: Kyoko Mogami 16 yaşında çalışkan ve çok yardımsever bir kızdır. Annesi onu bırakıp gittiğinden, Kyoto'da Fuwa ailesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Çocukluk arkadaşı olan Shotaro'ya aşıktır. Kyoko, Fuwa ailesinin yanında ev idaresi hakkında birçok şey öğrenmiştir. Shotaro'ya yaşamını adayan Kyoko, Shotaro Tokyo'ya bir şarkıcı olarak sahneye çıkmak için gittiği zaman onun peşinden gitmiş ve onun için çalışmaya karar vermiştir.

Ama bir gün Kyoko, Shotaro menajerine Kyoko'nun onun için hiçbir şey ifade etmediğini söylediğinde buna kulak misafiri olur. Kyoko onun için sadece bir hizmetçiden ibarettir... Bu Kyoko'yu çok kızdırır ve Shotaro'dan intikam almaya yemin eder. Shotaro ise buna sadece gülerek karşılık verir çünkü şimdi popüler bir şarkıcı olmuştur ve Kyoko ise hiçbir şeydir. Bu yüzden ona asla dokunamayacağını söylemiştir. Böylece Kyoko şov dünyasına adım atıp, Shotaro'dan daha popüler olmayı ve onu küçük düşürmeyi kararlaştırmıştır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder