22 Haziran 2009 Pazartesi

Tengoku de Kimi ni Aetara? - Cennette Seninle Karşılaşırsam?


Kazunari Ninomiya & Mao Inoue, İlk Kez Bir Çifti Canlandıracak.

Arashi'nin Kazunari Ninomiya'sı (25) ve Hana Yori Dango'dan tanınan Ünlü Aktrist Mao Inoue (22) TBS Kanalında yayınlacak olan Tengoku de Kimi ni Aetara? (Cennette Seninle Karşılaşırsam?) J-Draması'nın Özel bölümü için bir araya gelecekler. Hikaye, 2005 yılında kanser hastalığı nedeniyle ölen ünlü profesyonel rüzgar sörfçüsü Natsuki Iijima tarafından yazılan 2 ciltlik romandan uyarlanacak.

Iijima kanserle savaşırken, Takao Osawa ve Misaki Ito'nun başrollerini oynadığı 2007 yılında J-Drama'ya uyarlanan Tengoku de Kimi ni Aetara? (Cennette Seninle Karşılaşırsam?) romanını yazmıştı. Özel bölümünü ise Kamisama ga Kureta Namida (Tanrı'nın Bana Vrediği Gözyaşları) adıyla yazmıştı. Özel bölüm, 450,000 kopya'dan daha fazla satan bu 2 ciltlik roman üzerine kurulacak.


Kazunari Ninomiya, bir plaj'ın kanser merkezinde çalışan psikiyatr'ı oynayacak. Hem hastalarıyla ilgilenecek, hem de sevdikleri kişilere mektup yazmak istediklerinde onlara yardımcı olacak.

Inoue Mao ise psikiyatr'ın eşini canlandıracak. Ayrıca anne olarak ilk rolü olacak ve iki tane de ikiz çocuğu olacak :D Nobuko Miyamoto hemşire, Yusuke Santamaria cerrah, Naoto Ogata ise sörf dükkanı'nın sahibi olarak Oyuncu listesinde yer alacaklar.

Anlaşılan gözyaşlarımız bayağı akacak. Arashi fanı değilim zaten, Mao-chan için izlerim~ Eminim annelik yakışacaktır :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder