3 Nisan 2010 Cumartesi

J-Drama Bahar Sezonu 2010


Japonca Adı: 素直になれなくて / Sunao ni Narenakute
Türkçe Adı: Dürüst Olamadığım İçin
Format: Renzoku
Tür: Dram
Yayınlanacağı Kanal: Fuji TV
Yayınlanacağı Tarih: 15 Nisan 2010
Yayınlanacağı Zaman: Perşembe 22:00

Konusu: Hikaye, Twitter'da tanışan 5 kişinin gittikçe büyüyen arkadaşlığı ve aşkıyla ilgili konuları ele alıyor.


Oyuncular


Eita - Nakajima Keisuke
Ueno Juri - Mizuno Tsukiko
Seki Megumi - Nishimura Hikaru
Tamayama Tetsuji - Ichihara Kaoru
Hero JaeJoong - Park Seonsu (Kore'den Japonya'ya Gelen Doktor)
Kinami Haruka - Park Minha
Nakamura Yuichi - Mizuno Shu




Japonca Adı: ヤンキー君とメガネちゃん / Yankee-kun to Megane-chan
Format: Renzoku
Tür: Komedi
Yayınlanacağı Kanal: TBS
Yayınlanacağı Tarih: 23 Nisan 2010
Yayınlanacağı Zaman: Cuma 22:00

Konusu: Adachi Hana liseye başlamadan önce bir yanki'dir. Liseye başladığında bu imajından kurtulmak istediğinden saçlarını örüp kendini daha "zeki" göstermek için gözüne de bir gözlük takar. Üstüne üstlük bir de sınıf başkanı olur. Sınıf arkadaşı Shinagawa Daichi ise Adachi Hana'nın tam tersidir. Önceden gayet normal ve iyi birisi olmasına rağmen o şimdi bir yanki'dir! Shinagawa, Adachi'nin bu sırrını öğrenince işler birbirine girer ve farketmeden kendini Adachi'nin saçmalıklarına alet olmuş şekilde bulur.

Yanki = Serseri.

Oyuncular


Narimiya Hiroki - Shinagawa Daichi
Naka Riisa - Adachi Hana
Hongo Kanata
Koyanagi Yu
Kawaguchi Haruna
Suzuki Ryohei




Japonca Adı: タンブリング / Tanburingu
Format: Renzoku
Tür: Spor
Yayınlanacağı Kanal: TBS
Yayınlanacağı Tarih: 17 Nisan 2010
Yayınlanacağı Zaman: Cumartesi 20:00
Tema Şarkısı: Yume - Honey L Days

Konusu: Karasumori Lisesi'nde 3. sınıf öğrencisi Azuma Wataru, insanların kalbinde korku uyandıran bir şeytandır. Bir gün sınıf öğretmeni tarafından ikinci yılındaki eksik derslerini tamamlayabilmesi için bir kulüp aktivitesine katılması gerektiği söylenir. Çabucak sinirlenen Azuma, başladığı bir şeyi uzun süre devam ettiremez ve hemen bırakır. Ama o sırada Satonaka Mari adındaki okullarına yeni transfer olan güzel kızın jimnastik kulübüne katıldığını öğrenince o da erkeklerin jimnastik kulübüne katılmaya karar verir. Erkeklerin jimnastik kulübü çok az sayıda olmakla birlikte kaptanları Takenaka Yuta'dır. Kız jimnastik kulübünün kaptanı tarafından alaya alınan erkek jimnastik kulübünün jimnastik salonunu kullanmasınada fazla izin verilmez. Altıncı kişi olarak kulübe Azuma katılınca kaptan Yuta uzun arayışlarından sonra 6 tane üye bulma sevinciyle bu işin üstesinden gelmeye karar verir...

Oyuncular


Yamamoto Yusuke - Azuma Wataru
Seto Koji - Takenaka Yuta
Miura Shohei - Tsukimori Ryosuke
Daito Shunsuke - Kiyama Ryuichiro
Nishijima Takahiro - Hino Tetsuya
Tomiura Satoshi - Tsuchiya Satoshi
Yanagishita Tomo - Mizusawa Taku
Kaku Kento - Nippori Keiji
Tamoto Soran - Atsushi Kaneko
Okamoto Azusa - Satonaka Mari

Bahar dramalarından merakla beklediğim dramalar bunlar. İki tane daha vardı aslında ama onların henüz posteri olmadığından eklemek istemedim. Birinde Mukai Osamu diğerinde Kimura Takuya rol alıyor eklemediğim dizilerin. Posterleri çıkınca onlarıda eklemeyi düşünüyorum. Yankee-kun to Megane-chan'ın mangasını okuduğum için dramasını görmek sevindirdi. Hem de Narimiya Hiroki oynayacak daha ne isterim :D Adachi'yi oynayacak kız Kami no Shizuku'da oynayan kızdı sanırım? Sunao ni Narenakute'yi dayanamayıp anlatmıştım zaten önceki post'umda. Posterini çok beğendim onu ilaveten söylemem yeter. Tumbling ise Sunao ni Narenakute'den sonra en çok beklediğim drama! Spor konulu dramaları/animeleri/mangaları hiç izleyemem/okuyamam ama Miura Shohei ve Seto Kouji olduğu için mutlaka bakacağım. En azından konusu sırf "spor"a odaklanmadığı için o kadar sıkıcı olmaz gibime geliyor. Yamamoto Yusuke'nin saçlar pancara dönmüş kıpkırmızı :D Hepsini merakla bekliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder