26 Mart 2010 Cuma

Sunao ni Narenakute - J-Drama


Japonca Adı: 素直になれなくて / Sunao ni Narenakute
Türkçe Adı: Dürüst Olamadığım İçin
Format: Renzoku
Tür: Dram
Yayınlanacağı Kanal: Fuji TV
Yayınlanacağı Tarih: 15 Nisan 2010
Yayınlanacağı Zaman: Perşembe 22:00

Haberi önceden görmüş olsam da ve internette de uzun zamandır dolaşsa da yeni yazma fırsatı bulabildim. 15 Nisan'da başlayacak olan Sunao ni Narenakute (Dürüst Olamadığım İçin) adlı yeni dizide harika oyuncular yer alacak.

Jaejoong dizide Doktoru oynarken başrol kız karakteri benim biricik favori aktristim gyabo ve mukya'sıyla ünlü Ueno Juri oynayacak~ Erkek başrol ise Eita. Beraber oynadıkları 3. dizi olacak bu dizi. Ben diziyi en çok jaejoong için merakla bekliyorum aslında. Onu doktor rolüyle izlemek... Ekran başında Sunako'ya dönmem umarım :D Nana filminden Takumi rolüyle tanıdığım Tamayama Tetsuji de oyuncular arasında yer alıyor. Bayağı kaliteli bir oyunculuğu var. Dizinin konusunu görür görmez tutacağını düşündüm ama bakalım nasıl oynayacaklar. Dizinin konusu "Twitter"da tanışan 5 kişi'nin gittikçe büyüyen arkadaşlığı" hakkında :)

Oyuncular

Eita
Ueno Juri
Seki Megumi
Tamayama Tetsuji
Kinami Haruka
Watanabe Eri
Igawa Haruka
Fubuki Jun
JaeJoong

Tema Şarkısı

2 yorum:

  1. Çok ilgimi çekti şimdi bu dizi. Bir kere benim de bayıldığım Juri var, Eito'yu da severim, zaten artık alıştık ikisini bir arada görmeye :) Bir de bu Jae Joong Koreli galiba dimi? İki sevdiğim milletten oyuncuların da bir arada olması hoş olacak. Hiç acımam izlerim ben bunu!

    YanıtlaSil
  2. Evet koreli :) Jaejoong çok şekerdir japoncasıda çok güzel. Oyuncu kadrosu tadından yenmez olmuş bence de :D

    YanıtlaSil