26 Eylül 2008 Cuma

Hakushaku to Yosei Anime ve Manga Serisi


Shueisha'nın haziranda çıkan shoujo magazini, Hakushaku to Yosei (The Count and The Fairy) adlı tarih ve fantastik türündeki hafif romanın mangaya uyarlanacağını bildirdi.
Asako Takaboshi, Mizue Tani'nin orijinal romanlarını resimleştirdi fakat Manga çizimlerini Ayuko yapacak. Manga Margaret magazinin Ekim sayısında yayınına başlayacak ve 24 Ağustos'da ise, satışa çıkacak.

Ayrıca serinin animesinin çıkacağı 3 Martta duyurulmuştu, çok yakında çıkacak ve web sitesi geçtiğimiz günlerde açıldı! Buradan ulaşabilirsiniz.
Konusu: Hikaye, 19uncu yüzyıl İngilteresinde geçmektedir. Lydia Carlton, 17 yaşında bir "Peri doktoru" dur. Perilerden oldukça etkilenmektedir. Bu da lakabının "Peri Doktoru" olmasına sebep olmuştur. Londra'ya gitmekteyken, hayatı, Efsanevi Mavi Şövalyelerin Kont'u olan Edgar J.C. Ashenheart ve yardımcısıyla tanışmasıyla 180 derece değişir...
Edgar, ailesinden kendine miras kalan bir kılıcı aramaktadır ve bu yolculuğu esnasında da Lydia'yı yanına alıp, onu danışmanı yapmaya karar verir. Bakalım bu macera nelerle sonuçlanacaktır?

5 yorum:

  1. mangasını arıyorum fakat hiç bir yerde 6. kısımdan sonrası yok

    YanıtlaSil
  2. Çeviren grup Manga lisanslandığı için çeviriyi bıraktı, o yüzden 6. chapter'a kadar çevirdiler.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler kötü olmuş :/

    YanıtlaSil
  4. ilk 6 bölümü nereden bulabiliriz ki ?

    YanıtlaSil
  5. Başka bir grup almış mı tekrar emin olmadım 7. chapter da eklenmiş. Vereceğim adrese üye olarak indirebilirsin.
    http://www.mangatraders.com/manga/series/4376

    YanıtlaSil